projecten waar Ati bij helpt

Ik vind het geweldig om met andere ondernemers samen te werken aan een project. Het inspireert mij met mensen, binnen andere disciplines, te werken en samen te komen tot een prachtig eindproduct. Mijn skills als illustrator en vormgever heb ik ingezet in vele samenwerkingen.

De projecten waar ik aan mee heb gewerkt zijn uiteenlopend. Van het illustreren voor boeken en animaties tot het vormgeven en organiseren van een kunstroute. Check ze hieronder voor een impressie.

Ook wat Ati in jouw project? Laat het me weten!

project: Doris Dorpsuil

Bo Sijpkes is de bedenker en schrijfster van Doris Dorpsuil. Een prentenboek voor kinderen (en volwassenen) met verhalen over levensveranderende situaties en alle gevoelens waarmee kinderen dan te maken krijgen. Door Doris Dorpsuil leren kinderen (en volwassenen) dat al deze gevoelens er mogen zijn.

Ik bedacht en realiseerde het karakter Doris Dorpsuil en de rest van de illustraties bij de verhalen over de uil en de kinderen die hij ontmoet in zijn kleine dorpje.

Bo bedacht de prachtige methode achter dit boek “de 4 stappen van Doris”, omdat ze vindt dat volwassenen proactief aandacht moeten besteden aan de emotionele ontwikkeling van kinderen. Zodat zij aankunnen wat er in ’t leven op hun pad komt. Ze vindt het daarom belangrijk dat kinderen van jongs af aan leren omgaan met hun gevoelens.

In elk verhaal zitten vier simpele stappen verwerkt die je als volwassene rustig kunt teruglezen en leren door de handleiding achter in het boek.

 Kijk voor meer informatie op dorisdorpsuil.nl

Doris Dorpsuil | impressie

project: Mam wil je dit vaker maken?

Anne van Twillert is de bedenker, schrijfster en vormgever van het kookboek “Mam wil je dit vaker maken” ontstaan door haar liefde voor bakken en koken. Anne is altijd bezig met het bedenken van nieuwe recepten voor ontbijtjes, lunch, snoepgoed, taartjes, broodjes en avondeten voor het hele gezin. Gezond koken en bakken vindt ze heerlijk om te doen en mega belangrijk.

Binnenkort komt haar eerste kookboek uit en ik maakte bij de recepten een serie zwart-wit illustraties om het boek een nog fijnere uitstraling te geven.

“Mam, wil je dit vaker maken” is een boek voor ouders die hun kinderen gevarieerd en gezond willen laten eten zonder dat het hen al te veel tijd kost. Vaker vegetarisch eten en snoepen zonder geraffineerde suikers. Anne wil ouders inspireren om anders te gaan koken.

Hou in de gaten wanneer het boek uit gaat komen en volg Anne op Instagram  @mamwiljeditvakermaken

Mam wil je dit vaker maken? | impressie

project: HAN

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen benaderde animatiestudio Anniemadeit om promofilmpjes te laten maken voor hun verschillende opleidingen binnen de hogeschool.

Ik ontwierp de karakters voor de filmpjes en maakte de illustraties middels het tekenprogramma “Illustrator”, zodat Anniemadeit ze tot leven kon brengen.

Een heel andere manier van illustreren dan voor boeken of kaarten. Alle ledematen van een karakter moeten namelijk los van elkaar worden getekend, waardoor ze uiteindelijk de verschillende bewegingen  kunnen maken.

HAN | impressie

project: uit de kunst in Usquert

Een kunstroute van 11 verschillende kunstenaars wonend en werkend in het prachtige Groningse dorp Usquert. Iedere eerste zondag van de maand van 13:00 – 17:00 uur kan men de kunstenaars aan het werk zien in hun ateliers.

Ik ontwierp het logo voor de kunstroute en een plattegrond van de route voor de flyer en de website. Natuurlijk ben ik een van de 11 kunstenaars in de route.

Kijk voor meer informatie op uitdekunstinusquert.nl

uit de kunst in Usquert | impressie